Om os

Velkommen til KreaBeads

-Inspiration og Smykkematerialer i høj kvalitet

Mit navn er Louise Skovgaard, og jeg startede KreaBeads i 2021, da jeg drømte om at skabe en webshop fyldt med inspiration og lækre smykkematerialer til den kræsne gør-det-selv smykkedesigner.

Privat bor jeg i Godthåb, Nordjylland sammen med min mand. Vi er en sammenbragt familie og har i alt 5 skønne børn, hvoraf den ældste datter er flyttet hjemmefra. Derudover har vi tre teenage drenge og vores fælles efternøler-datter fra 2015.

I min fritid kan jeg (nok ikke overraskende) godt lide at være kreativ, og løber (eller går) også gerne en tur, og så elsker jeg bare at bruge tid sammen med min familie.

Det er vigtigt for mig at du som kunde har en god og tryg oplevelse når du handler her på siden. Derfor kan du også trygt regne med at hvert eneste vare der sendes afsted bliver nøje udvalgt og pakket forsvarligt inden afsendelse.

Lad mig endelig endelig vide hvis du har spørgsmål. Du kan kontakte mig her.

Louise_Portræt_1

Hvorfor lige smykkematerialer?

I en travl hverdag kan det at dyrke en hobby rent faktisk give dig et frirum, hvor du kan koble af og finde en indre ro og glæde i noget, som er helt anderledes end det du laver til dagligt – både på jobbet og derhjemme.

Der er selvfølgelig masser af ting man kan kaste sig over, men for mig var der ingen tvivl om at det skulle være smykkefremstilling. Det giver mig en helt særlig og god følelse når jeg har perlerne mellem hænderne og til sidst sidder med et fint smykke jeg helt selv har lavet, som jeg enten selv lige kan pifte mit outfit op med næste dag, eller måske forære til en kær veninde.

Og, så er det simpelthen bare så hyggeligt at det også er noget jeg kan lave sammen med min datter!

KreaBeads er dermed opstået på baggrund af et stort ønske jeg har for at kunne dele denne følelse af ro og glæde med dig. Så, hvis du også gerne vil i gang (eller måske allerede er godt i gang) med at lave dine egne smykker, er du kommet til det helt rigtige sted.

Rigtig god fornøjelse:)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

….og få 10% rabat på din første ordre*

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatter